Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Plafonarea indemnizaţiei demnitarilor a adus o economie de peste 1,2 miliarde de lei

Priemierul interimar, Ludovic Orban, a declarat, luni, că plafonarea indemnizaţiei demnitarilor din România a dus la o economie de peste 1,2 miliarde de lei.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.02.2020 - 20:30

Prin plafonarea indemnizaţiilor demnitarilor, "rezultatul este că s-a făcut o economie la buget de peste 1.200.000.000, pe estimările pe care le-am făcut. Care nu e o sumă de lepădat", a declarat premierul interimar, Ludovic Orban, la reuniunea Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România (ACOR).

"În ceea ce priveşte plafonarea indemnizaţiilor, nu am plafonat indemnizaţiile numai pentru primari şi viceprimari. Am plafonat indemnizaţiile pentru toţi cei care primesc indemnizaţii din funcţii de demnitate publică: pentru parlamentari, pentru miniştri, pentru preşedintele României, pentru mine, ca prim-ministru", a mai susținut Ludovic Orban.

Comentarii

loading...