Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pe 1 ianuarie încep să circule Trenurile Zăpezii. Reduceri de până la 56%

Pe 1 ianuarie încep să circule Trenurile Zăpezii. Reduceri de până la 56% la prețul biletelor

Din prima zi a noului an, CFR Călători introduce în circulație Trenurile Zăpezii 2018, la care se aplică reduceri tarifare atractive la garniturile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamț.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 29.12.2017 - 12:51

Trenurile Zăpezii vor circula până pe 28 februarie. Reducerile se acordă astfel:

·      25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei și Piatra Neamț.

·      31% - 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta București – Predeal  preţul biletului cu această ofertă este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa  –  Braşov sau Bucureşti Nord – Piatra Neamţ preţul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg, pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de  50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin față de tariful întreg.

Biletele la preţ redus se pot achiziționa:

·                      Online de pe www.cfrcalatori.ro;

·                      De la automatele XsellKiosk din gări;

·                      De la automatele ZebraPay;

·                      Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;

·                      De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Comentarii

loading...