Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Numărul călătorilor de pe aeroporturile bucureștene, în creștere

Numărul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile Henri Coandă şi Aurel Vlaicu din Capitală a crescut în primul semestru al anului cu 7,08% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2018 - 10:59

În total au fost 6,34 milioane pasageri şi 64.815 mişcări de aeronave (aterizări şi decolări). Din total, pe Aeroportul Henri Coandă s-au înregistrat 6,33 milioane de pasageri şi 57.797 mişcări de aeronave, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. "Evoluţia numărului de pasageri pe cele două aeroporturi ale Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti se înscrie în tendinţa europeană generală. Pe aeroporturile Capitalei s-a înregistrat, de asemenea, şi o creştere a numărului de mişcări de aeronave, depăşind statistica primelor şase luni ale anului 2017 cu un procent de 4,76%", spun reprezentanţii companiei.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, operează în prezent 49 companii aeriene, care transportă pasageri către 110 destinaţii.

Comentarii

loading...