Ionel Dancă

Ionel Dancă: Planul nostru de a relansa economia depinde de limitarea răspândirii epidemiei

Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL și șef al Cancelariei premierului Orban, a avertizat că planul de a relansa economia României depinde de limitarea răspândirii epidemiei de coronavirus.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

26.07.2020 - 20:06

"Suntem într-o nouă zi cu peste 1000 de infectări. Vidul de legislaţie pentru combaterea răspândirii infecţiilor cu noul Coronavirus, provocat de atacuri politico-juridice iresponsabile în plină pandemie, combinat cu o propagandă obscură de decredibilizare a pericolului Covid, ne-au adus din nou într-o situaţie limită. Momentul nu este uşor din punct de vedere sanitar şi tot planul nostru de a relansa economia depinde acum de un efort comun, colectiv, naţional, de a respecta regulile pentru limitarea răspândirii epidemiei cu noul Coronavirus", a avertizat Ionel Dancă, duminică, într-o postare pe Facebook.

"Trebuie să înţelegem cu toţii un lucru foarte simplu, indiferent de opţiunea noastră politică, oricâte eforturi ar face Guvernul, dacă împreună nu oprim răspândirea virusului Covid-19, va fi tot mai greu să revenim la normalitate şi să relansăm economia", a explicat reprezentantul PNL.

Comentarii