Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Indicele ROBOR la 3 luni a coborât la 3,32% pe an

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a coborât joi la 3,32% pe an, de la cotaţia anterioară, publicată marţi, de 3,37%, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.05.2019 - 12:05

La începutul acestui an, indicele ROBOR la 3 luni era 2,99%, iar, în perioada similară a anului trecut, ROBOR la 3 luni era 2,47% pe an.

Pe de altă parte, indicele la 6 luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare în lei cu dobândă variabilă, a scăzut la 3,39% pe an, de la 3,42% marţi, iar ROBOR la 9 luni a înregistrat o diminuare cu 0,03 puncte procentuale, la 3,47%.

Indicele ROBOR la 12 luni a fost cotat joi la 3,51% pe an, în scădere cu 0,04 puncte procentuale faţă de şedinţa precedentă.

Comentarii