Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Încep demolările pentru Pasajul Domnești. Prima etapă, la Bragadiru

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) începe joi demolarea construcţiilor amplasate pe culoarul de expropriere unde sed va construi Pasajul Domneşti.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2018 - 07:10

Potrivit CNAIR în primă fază are loc demolarea construcţiilor amplasate pe culoarul de expropriere pentru Pasajul Domneşti, aflate pe raza comunei Bragadiru, în conformitate cu autorizaţia de desfiinţare nr. 331/25.04.2018.

Activităţile de demolare vor continua şi pe raza localităţilor Clinceni, Domneşti şi în Sectorul 6 al Bucureştiului, după obţinerea autorizaţiilor de desfiinţare pentru construcţiile aflate pe viitorul amplasament al Pasajului Domneşti. ”Proprietarii construcţiilor au fost notificaţi încă de anul trecut că sunt supuşi procedurii e expropriere, iar la începutul acestui an sumele cuvenite au fost depuse în conturile deschise la CEC, pe numele acestora, conform legii. În cazul în care anumiţi proprietari vor refuza să părăsească imobilele, CNAIR  SA se va vedea nevoită să apeleze la măsura legală a executării silite”, precizează CNAIR.

Potrivit companiei, astfel de situaţii ar duce, însă, la perturbarea construcţiei Pasajului Domneşti, proiect de utilitate publică, destinat decongestionării traficului rutier pe centura Capitalei şi pe ruta Prelungirea Ghencea-Domneşti. Pasajul Domneşti, configurat sub formă de sens giratoriu suspendat, va fi construit  la intersecţia dintre Strada Prelungirea Ghencea-DJ602 şi Centura Bucureşti şi are ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă.

Construcţia acestui  pasaj, cu o lungime de 374 de metri, va costa peste 91 milioane de lei, fără TVA şi are ca termen de finalizare doi ani de la începerea lucrărilor.

Comentarii

loading...