Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Guvernul Orban a acceptat alocarea a 7,25 de miliarde de euro pentru agricultură

Guvernul Orban a acceptat alocarea a 7,25 de miliarde de euro pentru agricultură, a anunțat, duminică, ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

25.10.2020 - 16:55

"Guvernul României şi premierul au acceptat ca 7,25 de miliarde de euro să fie destinaţi agriculturii, având două proiecte foarte mari", a anunțat, duminică, la Cluj-Napoca, ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Ministrul Agriculturii a explicat în ce constă fiecare dintre cele două programe.

"Un proiect privind infrastructura de gestionare a apei, de 6,5 miliarde de euro, şi un proiect privind o reţea naţională de colectare, depozitare şi distribuţie a produselor româneşti, un proiect care va fi finanţat cu 750 de milioane de euro", a precizat ministrul Adrian Oros.

Comentarii