Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

GALERIE FOTO Sistemul electronic de informare din Gara de Nord a devenit funcțional

Gara de Nord dispune începând de astăzi de un sistem electronic de informare a publicului, format din 36 de panouri electronice cu LED montate la intrarile în gară, în holul caselor de bilete, în sălile de aşteptare şi în birourile de informaţii.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 31.05.2018 - 17:33

Acest sistem oferă informaţii referitoare la ora de sosire/plecare a trenurilor, ruta de circulaţie, minutele de întârziere sau linia de garare şi 17 monitoare TV montate în birourile de informaţii pentru călători.

Sistemul este format din 28 de panouri afişaj exterior - montate la intrarea şi la mijlocul peroanelor, cele 14 panouri montate la mijlocul peroanelor oferind informaţii faţă/verso, șase panouri tip LCD Matriceal cu ceas analogic şi 12 rânduri - montate la intrările dinspre Griviţa, Dinicu Golescu, în faţa Biroului Central de Informaţii, în holul caselor de bilete clasa I şi clasa a II-a și două panouri tip LCD Matriceal cu ceas analogic şi șase rânduri - montate la intrarea din zona Coloane.

În plus, sunt și 17 monitoare TV la birourile de informaţii - biroul central de informaţii/biroul de informaţii clasa a II-a/biroul Relaţii cu Publicul - la casele de bilete clasa a II-a şi în sălile de aşteptare clasa I şi a II-a din Gara de Nord.

Termenul de finalizare și de punere în funcțiune a investiției era luna iunie. Investiția a fost realizată din fonduri proprii ale CFR SA, pe baza unui contract în valoare de 1,7 milioane de lei încheiat cu  SC ISAF SA.

Comentarii

loading...