Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

GALERIE FOTO Ministrul Transporturilor, descindere inopinată pe șantierul autostrăzii din Pipera

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a făcut vineri o nouă vizită neanunțată pe șantierul autostrăzii A3 București - Ploiești, la intrarea în București, în zona Pipera - Petricani.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2018 - 12:51

“Ministrul se așteapta ca mobilizarea constructorului să fie mai bună în condițiile în care există front de lucru, toate exproprierile sunt realizate, iar plățile sunt făcute la zi. Antreprenorul susține că va respecta graficele de lucrări asumate”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Transporturilor.

Ministrul Lucian Șova s-a plâns în mai multe rânduri de slaba mobilizare a constructorului elen Aktor pe acest șantier.  

Inițial, această bucată de autostradă trebuia construită de italienii de la Imprfesa Pizzarotti, însă CNADNR a reziliat contractul cu ei, tot din cauza ritmului lent al lucrărilor. 

Comentarii

loading...