Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Adrian Bărbulescu și CFR SA

GALERIE FOTO Sistem electronic de informare a călătorilor în Gara de Nord

Ceea ce în multe alte gări mai mici din România, cum ar fi cele de pe Valea Prahovei, există de ani buni va deveni o realitate și în principala poartă feroviară a țării, Gara de Nord din București.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 19.05.2018 - 11:25

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a început deja să instaleze în Gara de Nord panouri electronice pentru informarea călătorilor.

Nu mai puțin de 28 de panouri electronice cu LED vor oferi informaţii referitoare la orele de sosire/plecare, ruta sau linia de garare a trenurilor, a informat CFR SA la solicitarea adresată de România liberă.

Ele vor fi montate la intrările în gară (Griviţa-Metrou, Coloane şi Dinicu Golescu),  în faţa Biroului Central de Informaţii, la intrarea şi la mijlocul peroanelor 1-14, în holul caselor de bilete clasa I.

În plus, 17 monitoare TV vor fi montate în birourile de informaţii - biroul central de informaţii/biroul de informaţii clasa a II-a/biroul Relaţii cu Publicul - , la casele de bilete clasa a II-a şi în sălile de aşteptare clasa I şi a II-a.

Termenul de finalizare și de punere în funcțiune a investiției este luna iunie. Investiția a fost realizată din fonduri proprii ale CFR SA, pe baza unui contract în valoare de 1,7 milioane de lei încheiat cu  SC ISAF SA.

Comentarii

loading...