12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVin Diesel a DEZVĂLUIT când se va încheia franciza „Fast and Furious”

Vin Diesel a DEZVĂLUIT când se va încheia franciza „Fast and Furious”

Starul hollywoodian Vin Diesel a anunţat pe Internet că franciza „Furios şi iute/ Fast and Furious” se va încheia după încă trei filme, scrie contactmusic.com.

„Universal a fost atât de bun cu mine şi a avut atât de multă încredere în viziunea mea… sunt ca o familie pentru mine… I-am promis studioului că voi produce o trilogie, ca să închei seria”, a scris Vin Diesel pe Internet.

Actorul şi producătorul Vin Diesel, în vârstă de 48 de ani, a spus că în prezent caută un regizor pentru cel de-al optulea film al seriei, dar nu se grăbeşte să ia o decizie. „Partenerul meu, Neal, îşi doreşte să angajez un regizor, dar această franciză este prea specială, aşa că aceste probleme trebuie tratate cu grijă. Ca să clarificăm – nu s-a oferit nimeni, încă, să se ocupe de Fast 8”, a explicat Vin Diesel.

De asemenea, starul le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul pe care i l-au oferit de-a lungul timpului: „Fanii seriei << Fast and Furious >> sunt cei mai buni din lume… De când am devenit producător, în anul 2008, aţi fost alături de mine la fiecare pas şi mi-aţi oferit feedback care s-a dovedit a fi de nepreţuit. Vă mulţumesc!”.

 „Furios şi iute 7/ Fast and Furious 7" a devenit filmul care a obţinut cel mai rapid încasări de peste 1 miliard de dolari, în 17 zile de la lansare, depăşind, astfel, recordul anterior, de 19 zile, stabilit de "The Avengers", "Avatar" şi "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2". 

Filmele din seria „Furios şi Iute/ Fast and Furious”, cu actorii Paul Walker şi Vin Diesel în rolurile principale, au obţinut încasări totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial. Primul film din serie a avut premiera în anul 2001.

Colegul lui Vin Diesel pe platourile de filmare, actorul Paul Walker, a murit în 30 noiembrie 2013, după ce automobilul în care se afla a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul participase cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine. În „Fast and Furious 7”, Paul Walker a fost înlocuit în câteva scene de fratele său, Cody Walker. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă