Cântăreţul britanic Sting a declarat într-un interviu recent că ar putea trăi ca „sclav sexual” într-o lume condusă de femei, informează femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.
Artistul britanic consideră că lumea ar trebui să fie condusă de femei şi a mărturisit că nu are nicio problemă în a recunoaşte că reprezentantele Evei sunt „superioare” bărbaţilor „în foarte multe domenii”.
Fostul solist al trupei The Police a afirmat cu această ocazie că ar fi foarte fericit dacă femeile ar domina o societate a viitorului, în care el ar putea juca rolul unui „sclav sexual care le-ar îndeplini toate fanteziile erotice”.
Muzicianul, căsătorit cu producătoarea de film Trudie Styler şi care a declarat recent că este un adept al sexului tantric, a declarat: „Deşi există câteva clişee misogine şi recunosc că nu-mi plac prea mult femeile care şofează, prefer să trăiesc într-o lume condusă de femei. Îmi scot pălăria în faţa unei formule superioare. Mă simt confortabil cu ideea că femeile sunt superioare bărbaţilor în foarte multe domenii. Felul în care ele conduc lumea este un lucru pe care îl admir. Toată această luptă pentru impunerea unei puteri machiste reprezintă o mare prostie. Ne-ar fi mult mai bine dacă societatea ar fi condusă ca o familie. Aş fi fericit să fiu un sclav sexual într-o astfel de societate şi să compun cântece excentrice”.
Deşi recunoaşte că visează să fie sclavul sexual al unei femei puternice, Sting, al cărui nume real este Gordon Sumner, insistă asupra faptului că este „foarte îndrăgostit” de soţia sa, cu care este căsătorit de peste 30 de ani şi cu care are patru copii.
De-a lungul impresionantei cariere muzicale, ca artist solo şi lider al legendarei trupe rock The Police, Sting a vândut aproape 100 de milioane de albume şi a fost distins cu peste 16 premii Grammy. Printre hiturile sale celebre, fredonate de milioane de fani din întreaga lume, se numără „Englishman in New York”, „Fragile”, „Shape Of My Heart”, „Roxanne”, „Desert Rose”, „Mad About You” şi „If I Ever Lose My Faith In You”. Artistul a susţinut două concerte la Bucureşti, în 1996 şi în februarie 2009, ambele la Sala Palatului.