19.2 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPepe nu o poate uita pe Oana Zăvoranu. Ce vrea cântăreţul de...

Pepe nu o poate uita pe Oana Zăvoranu. Ce vrea cântăreţul de la fosta soţie

După ce primul dosar a fost clasat, cântăreţul Pepe a depus o nouă cerere de trimitere în judecată împotriva fostei lui soţii, Oana Zăvoranu, pe care o acuză de furt şi distrugere.

 „Am atacat soluţia ca fiind nelegală şi netemeinică şi vrem ca instanţa să constate că numita Oana Zăvoranu a participat la săvârşirea acelor fapte”, a declarat pentru Click! avocatul artistului, Bogdan Cimbru.

În anul 2011, după ce s-au despărţit, Pepe a acuzat-o pe Oana Zăvoranu că i-a furat 75.000 de euro dintr-un seif şi i-a vandalizat casa. Astfel, ca să îşi recupereze prejudiciul, artistul i-a cerut fostei soţii daune în valoare de 150.000 de euro.   

“E demult istorie pentru mine. Ar trebui să-şi găsească o viaţă proprie şi să nu mai încerce să se mai lege de numele şi de banii mei, la care visează de când mă ştie. Am o veste proastă, nu o să vadă un cent de la mine: la muncă, nu la întins mâna! E un penibil, care după ce a fost făcut de către procurori şi judecători nesincer în declaraţii, adică mincinos, şi au dat în două rânduri, neînceperea urmăririi penale, crede că îl mai bagă cineva în seamă”, a declarat Oana Zăvoranu.

După moartea mamei ei, Mărioara Zăvoranu, fosta soţie a interpretului Pepe a moştenit peste 60 de milioane de euro.

Pepe, cu numele real Ionuț Nicolae Pascu, în vârstă de 36 de ani, a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, în vârstă de 42 de ani, între 2006 şi 2011. Din anul 2012 este căsătorit cu Raluca Pastramă. Cei doi au împreună două fiice. 

Cele mai citite

Guvernul suplimentează bugetul Ministerului Agriculturii cu 2 miliarde de euro pentru despăgubirile cauzate de secetă

Guvernul a decis să aloce un fond suplimentar de 2 miliarde de euro pentru Ministerul Agriculturii, destinată acoperirii pagubelor produse de secetă, potrivit unui...

Meta va face schimb de informații cu două bănci britanice pentru a combate fraudele online

Meta Platforms, compania-mamă a Facebook, a anunțat că lucrează alături de două bănci majore din Marea Britanie într-un parteneriat de partajare a informațiilor, menit...

Românii au cheltuit aproximativ 1,2 miliarde de euro pe biletele de avion în sezonul estival din 2024

Aeroporturile din România au avut un flux de 7,9 milioane de pasageri în lunile de vară ale acestui an, conform datelor furnizate de Asociația...
Ultima oră
Pe aceeași temă