21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuNaomi Campbell, reacţie neaşteptată în timpul unui interviu

Naomi Campbell, reacţie neaşteptată în timpul unui interviu

Fotomodelul britanic Naomi Campbell a întrerupt brusc un interviu şi a dat-o afară din sală pe jurnalistă, în momentul în care i-a fost adresată o întrebare despre viaţa personală, relatează contactmusic.com.

Naomi Campbell acorda unei jurnaliste de la Radio Times un interviu de promovare a emisiunii sale „The Face”, un reality-show inspirat din lumea modei. În momentul în care jurnalista i-a adresat modelului o întrebare despre fostul iubit, miliardarul rus Vladislav Doronin, Naomi Campbell a decis să întrerupă brusc interviul.

„Înainte să apuc să rostesc jumătate din întrebare, ea (Naomi Campbell – n.r.) m-a întrerupt brusc, întinzând mâna ca un poliţist care opreşte traficul. Cei doi angajaţi din echipa ei de PR, care stăteau în colţul sălii, s-au ridicat imediat şi m-au condus spre uşă. Interviul meu se terminase”, a scris jurnalista britanică.

Jurnalista Kirsty Lang afirmă că interviul ar fi trebuit să dureze 30 de minute, dar Naomi Campbell l-a redus la 17 minute, refuzând să mai răspundă întrebărilor.

Naomi Campbell este ccunoscută pentru comportamentul violent. De-a lungul anilor, modelul a fost dată în judecată de către angajaţii săi pentru agresare şi vătămare corporală.

Cele mai citite

Antony Blinken acuză din nou China de sprijinirea războiului rus în Ucraina

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a reiterat acuzațiile la adresa Chinei privind susținerea "mașinii de război rusești" în Ucraina, în cadrul unei întâlniri...

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...

Pilații din Pontus Euxinus

În politica noastră cea de toate zilele – ia-o, Doamne, și du-o de aici! -, prinde rădăcini tot mai solide un obicei care,...
Ultima oră
Pe aceeași temă