22.1 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLady Gaga îşi întreţine tenul cu orgasme şi spanac

Lady Gaga îşi întreţine tenul cu orgasme şi spanac

Când Lady Gaga a semnat, în septembrie, licenţa pentru un nou parfum, ea a cerut ca realizarea acestuia să se bazeze pe structura moleculară a sângelui şi a spermei.

Iar secretele ei de îngrijire a pielii sunt la fel de neconvenţionale, confrom publicaţiei britanice Daily Mail. Întrebată cum reuşeşte, în ciuda stilului său de viaţă, să aibă grijă de tenul ei impecabil, vedeta de 25 de ani nu a prezentat o listă cu alifii şi creme de faţă, ci a declarat că pielea ei netedă este rezultatul unei multitudini de orgasme.

Printre altele, cântăreaţa a recunoscut că sucurile de fructe şi legume joacă şi ele un mic rol în cadrul regimului de îngrijire a pielii, însă cel mai mult o ajută spanacul şi orgasmele.

Gaga se întâlneşte, în prezent, cu actorul Taylor Kinney din „Vampire Diaries”, însă a recunoscut că relaţia sa este departe de a fi perfectă. „Nu am fost niciodată fermecată în totalitate de un amant. Sunt incapabilă de a experimenta fericirea deplină alături de un bărbat“, a declarat vedeta pentru Vanity Fair.

Lady Gaga se pregăteşte, deja, pentru un eşec în relaţia de cuplu. „Am un efect ciudat asupra partenerilor, chiar dacă totul începe perfect. Intru în relaţii cu oameni foarte creativi, iar atracţia este acolo, cu fluturi şi curcubeie. După care încep să mă urască”.

Lady Gaga pare să fie artistul momentului. Peste 15 milioane de oameni o urmăresc pe Twitter, are zeci de milioane de fani şi a devenit celebră şi pentru inovaţiile sale vestimentare. „Îmi place să port creaţiile designerilor tineri şi să le ofer o platformă comercială, însă eu nu sunt doar un umeraş”. Declaraţia artistei pare întemeiată. Nimeni nu o poate acuza că brandurile hainelor pe care le poartă o fac celebră. Dimpotrivă, veniturile designerilor şi ale caselor de modă cresc considerabil atunci când Lady Gaga alege să le poarte produsele.

Cele mai citite

Ciolacu a mers la EURO ca să ia lecții pentru blatul cu Ciucă

Ilustrație: Marian Avramescu Președintelui Partidului Social Democrat (PSD), premierului Marcel Ciolacu, i-a priit studiul de la meciurile Naționalei României din cadrul Turneului Final al...

Liderii UE o aleg pe Ursula von der Leyen pentru un al doilea mandat la șefia Comisiei

Liderii Uniunii Europene au convenit să o nominalizeze pe Ursula von der Leyen din Germania pentru un al doilea mandat de cinci ani în...

VIDEO. Ciolacu anunță o analizare a modificărilor pentru e-Factura,e-Transport și e-TVA

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că, în şedinţa de Guvern de astăzi, vor fi analizate modificările legislative în privinţa e-Factura, e-Transport şi e-TVA, subliniind...
Ultima oră
Pe aceeași temă