17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuÎn ce hal a ajuns să arate Al Pacino!

În ce hal a ajuns să arate Al Pacino!

Superstarul de la Hollywood a ajuns să arate precum un vagabond. Al Pacino a fost surprins într-un magazin din Beverlly Hills într-o ipostază uimitoare, potrivit dailymail.co.uk.

Actorul, în vârstă de 71 de ani, era îmbrăcat neglijent, cu părul vâlvoi şi nebărbierit şi semăna mai degrabă cu un ,,om al străzii” decât cu celebrul personaj care a jucat în „The Godfather” sau „Scarface”.

Deşi era cunoscut pentru rafinamentul şi eleganţa sa, se pare că legendarul actor nu dă doi bani pe felul în care arată şi ne demonstreză acest lucru din ce în ce mai des în ultima vreme.

Nu este pentru prima dată când Al Pacino îşi şochează fanii cu înfăţişarea lui. Anul trecut, la premiera filmului „The Merchant of Venice”, el a apărut pe covorul roşu cu o vestimentaţie foarte ciudată.

Actorul american era la cumpărături împreună cu fiul său Anton James, în momentul în care a fost fotografiat de paparazzi.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu ironic la întrebarea dacă împarte același bazin electoral cu Mircea Geoană: Nu l-am găsit acolo

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, consideră că o eventuală candidatură a fostului secretar general al NATO, Mircea Geoană la funcţia de...

Kelemen Hunor și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. „România arată ca o casă de nebuni”

Kelemen Hunor, președintele UDMR, a acceptat, vineri, să candideze la alegerile prezidențiale din partea formațiunii sale politice. El a lansat critici dure la adresa...

Dosar penal după ce o poartă metalică de pe un teren de sport a căzut peste un copil

Polițiștii din Alba au deschis un dosar penal după un incident petrecut pe terenul de sport al unei școli din Alba Iulia, unde o...
Ultima oră
Pe aceeași temă