30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuIMAGINI NEMAIVĂZUTE. Cântăreața Amy Winehouse, înainte de a deveni celebră

IMAGINI NEMAIVĂZUTE. Cântăreața Amy Winehouse, înainte de a deveni celebră

Fratele celebrei interprete Amy Winehouse a deschis o expoziţie în San Francisco, intitulată „Winehouse: Un portret de familie”, cu fotografii din anii premergători debutului cântăreţei şi cu obiecte personale pe care ea le îndrăgea, informează Daily Mail.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea fotografii cu Amy Winehouse, surprinse înainte de debutul ei, şi imagini cu obiectele personale pe care artista le îndrăgea.

Între exponate se numără o chitară veche, pe care Amy Winehouse o împărţea cu familia, dar şi o carte de bucate pe care artista a primit-o de la fratele ei, după ce i-a spus că vrea să înveţe să gătească supă de pui cu tăiţei.

Citeşte şi: Tatăl lui Amy Winehouse, dezvăluiri incredibile: Arista credea că este gravidă înainte să moară

În plus, expoziţia „Winehouse: Un portret de familie” include şi o colecţie de rochii, preferate de artistă, precum și o colecţie de permise pentru culisele festivalurilor la care Amy Winehouse a cântat.

Totodată, familia artistei a expus şi colecţia ei de CD-uri şi viniluri, care dezvăluie artiştii pe care Amy Winehouse obişnuia să îi asculte. Între ei se numără Miles Davis, Ray Charles, Ella Fitzgerald, Lauryn Hill şi Mary J. Blige.

Amy Winehouse a devenit vedetă internaţională în anul 2006, când a lansat albumul „Back to Black”. Născută la Londra, Amy, care s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri şi de alcool, este considerată artista care a reuşit să crească din nou popularitatea muzicii „soul”.

Artista a murit în 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei „intoxicaţii cu alcool”.

 

Cele mai citite

Comisia Europeană spune că România tot nu e pregătită să treacă la euro

România nu îndeplineşte condiţiile pentru adoptarea monedei euro, este concluzia Comisiei Europene (CE), în urma evaluării privind compatibilitatea juridică şi îndeplinirea criteriilor de convergenţă...

Rusia – Ucraina, ziua 854: Zelenski, inspecție în DonețK

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mers astăzi la Pokrovsk, oraş situat aproape de o zonă dificilă a frontului în regiunea estică Doneţk, pentru a...

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...
Ultima oră
Pe aceeași temă