25.9 C
București
marți, 9 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuEugen Mihaescu: "Sunt un om implinit"

Eugen Mihaescu: „Sunt un om implinit”

Dupa o perioada mai nefericita din viata sa, Eugen Mihaescu, liderul trupei Krypton, si-a gasit, in sfarsit linistea sufleteasca alaturi de Melania, cea care i-a devenit luna trecuta, pe 20 august, sotie. „Ma consider un om implinit. Mi-am gasit, in sfarsit, linistea sufleteasca de care aveam atata nevoie”, ne-a declarat Eugen.
Cei doi si-au petrecut luna de miere in Sicilia, de unde s-au intors foarte incantati. „Am stat 10 zile in Kastalia Villagio, unde totul era cu circuit inchis, piscina olimpica, golf, teren de tenis, magazine, discoteca etc. Marea era la 1,5 km, asa ca aveam de ales intre mare si piscina. Dimineata mergeam la plaja, iar dupa-amiaza vizitam orasele turistice din zona. Am fost si la vulcanul Etna, de unde am luat roca vulcanica, insa am plecat destul de repede, de frica sa nu erupa. Am vazut Taurmina, un oras scobit in munti, de unde am cumparat mici suveniruri si cate ceva pentru Andrei (n.r. baietelul lui Eugen dintr-o alta casatorie). Am mai vizitat Marina di Ragusa, un oras superb pe malul marii, Ragusa Ibla, un alt oras pe munte, cu multa istorie in spate, Catania, Modica, Comiso. Am avut un program foarte incarcat, dar foarte relaxant, mai ales ca am fost inconjurati de prieteni”, povesteste Melania, proaspata sotie a lui Eugen.
Cat despre planurile de viitor, Eugen si Melania spun ca nu mai au nevoie de foarte multe lucruri: „Ne avem unul pe celalalt, avem o casa, o afacere proprie, tot ce ne mai dorim este un copil si sa fim la fel de sanatosi si fericiti ca pana acum”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă