20.9 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuElena Gheorghe a parasit trupa Mandinga

Elena Gheorghe a parasit trupa Mandinga

Inspirati de turneul pe care l-au intreprins recent in Cuba, baietii de la Mandinga s-au intors in tara cu planuri mari si un nou concept de spectacol. Urmand sfaturile profesorilor cubanezi, acestia vor sa extinda trupa cu doua noi soliste. O astfel de formula, cu minim trei solisti, este practicata de catre toate trupele de succes din muzica latino-americana. Recitalurile vor dura 2-3 ore si vor oferi publicului momente de muzica si dans cu adevarat spectaculoase.
Astfel, „elevii cubanezi” i-au prezentat colegei lor, Elena Gheorghe, noile intentii imediat ce s-au intors in tara. Dupa un timp de gandire solicitat, in care a analizat noul concept si propriile intentii privind cariera sa muzicala, Elena Gheorghe a luat decizia de a nu continua activitatea alaturi de trupa, considerand noul concept neavantajos pentru sine. Discutia s-a desfasurat amiabil, colegii ii respecta decizia si ii ureaza mult succes in noua ei cariera. In ceea ce priveste activitatea trupei Mandinga, aceasta va continua intr-un ritm alert, inclusiv pe plan concertistic, cu un repertoriu de salsa si latin jazz, sustinut vocal de Alex si Aristides, care aveau si inainte momente speciale in cadrul recitalurilor. „Noi nu ne consideram solisti, ci instrumentisti, insa ne place sa cantam si vocal in unele momente din show. Asta da culoare si dinamism. Asteptam cu interes in familia noastra noile colege, pentru ca avem planuri mari pentru Mandinga”, spune Alex.
Primirea inscrierilor pentru noile soliste Mandinga s-a incheiat ieri.

500 de candidate

Sunt in jur de 500 de candidate, majoritatea cu studii de specialitate (Liceul de muzica/Conservator/cursuri de canto), asa incat se anunta o concurenta serioasa. Pe langa solicitarile din intreaga tara, au sosit si inscrieri din Republica Moldova, precum si ale unor persoane straine stabilite in Romania (din Venezuela, Spania etc.). Mai mult, baietii de la Mandinga sunt onorati de o inscriere venita dintr-o tara exotica si de alte doua candidate consacrate din Romania, care considera acest proiect drept unul tentant si plin de satisfactii profesionale.
In urma studierii atente a tuturor formularelor de inscriere primite, un juriu format din membrii trupei si echipa de management va decide care sunt cele 50 de candidate care vor participa la o auditie care va avea loc duminica, 26 februarie, incepand cu ora 12, in clubul Masala din Bucuresti. Aici vor fi montate echipamente profesionale de sonorizare necesare unei prestatii live de calitate, iar trupa va acompania toate candidatele invitate. Casting-ul este unul foarte serios. Se vor urmari in primul rand calitatile vocale si compatibilitatea cu stilul muzical.

Show tv in martie

Auditia va fi urmata de un interviu cu fiecare in parte. In urma acestei auditii definitorii vor fi alese 10 candidate care vor participa la un show de televiziune ce va avea loc in luna martie. Acest show va desemna cele doua castigatoare care vor fi vocile Mandinga, alaturi de Alex si Aristides. Se pare ca show-ul va deveni tot mai incitant, Florin si Chupi pregatind la randul lor momente vocale speciale. „Va fi o nebunie frumoasa pe scena, o petrecere fierbinte, cum nu s-a mai vazut la noi”, este de parere Florin, liderul trupei. Cele doua finaliste vor avea parte de o sesiune de pregatire intensiva si vor participa la inregistrarile noului album si la filmarile videoclipului care va promova noul single.

Cele mai citite

MAE anunță că alți 69 de cetăţeni români au fost repatriaţi în România din Liban

Un grup de 69 de cetățeni români și membri de familie de gradul I, majoritatea femei, copii și persoane aflate în situații medicale sau...

Victorie la limită pentru FCSB cu Gloria Buzău! Gigi Becali: „M-a enervat chestiunea asta!”

FCSB a obținut o victorie cu emoții pe teren propriu împotriva Gloriei Buzău, scor 3-2, în etapa a 12-a din Superligă, într-un meci marcat...

PSG pierde poziția de lider în Ligue 1 după remiza de la Nice

Paris Saint-Germain a reușit doar un egal pe terenul celor de la OGC Nice în etapa a 7-a din Ligue 1, cedând astfel prima...
Ultima oră
Pe aceeași temă