14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuDistractie ProFM pe partia Clabucet

Distractie ProFM pe partia Clabucet

ProFM se va afla, la sfarsit de saptamana, pe partia Clabucet din Predeal, unde va aduce celor prezenti concursuri si concerte live. Trupa Fly Project va fi prezenta, sambata, pe partia din Predeal pentru a ridica mercurul din termometre cu celebra lor piesa „Raisa”.
ProFM s-a gandit ca, dupa un concert live, niste superpremii ar fi mai mult decat binevenite. Prin urmare, toti schiorii si boarderii vor fi asteptati la concursurile organizate special pentru ca ei sa-si demonstreze iscusinta. Castigatorii primelor trei locuri, pe langa premii, vor avea sansa de a participa la marea finala, ce se va desfasura in perioada 3-5 martie, unde vor putea castiga premii in valoare totala de peste 10.000 de euro.
Ziua de sambata mai rezerva si alte surprize. La ora 17.00, terasa de la Clabucet se va transforma in locul de intalnire a schiorilor si boarderilor de pe partie. DJ Hans va fi si el prezent pentru a asorta ceaiului fierbinte cele mai cunoscute hituri. Muzica buna si distractia vor continua seara, in Newton Club, din Predeal, cu DJ GreeG si DJ Ivan, realizatorii emisiunii Mix Factory de la ProFM. Cine va fi prezent si duminica pe partia din Predeal, alaturi de ProFM, va avea numai de castigat. Tot ce trebuie sa faca este sa participe la concursurile de pe partie si va intra automat in cursa pentru un mp3 player iPod.

Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă