21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuChristina Aguilera vrea să se căsătorească de Crăciun

Christina Aguilera vrea să se căsătorească de Crăciun

Cântăreaţa americană Christina Aguilera intenţionează să se căsătorească de Crăciun cu logodnicul ei, Matthew Rutler, informează Mediafax.

Cei doi intenţionează să se căsătorească, într-o destinaţie exotică, la câteva luni după naşterea fiicei lor, informează femalefirst.co.uk. Cântăreața este însărcinată și va naşte în curând.

"Ei adoră Hawaii, unde s-au şi logodit, însă Christina ţine la intimitate şi ar putea să închirieze o insulă privată", a declarat o sursă pentru revista Life & Style.

Cântăreaţa americană, care are deja un fiu, Max, în vârstă de şase ani, cu primul ei soţ, Jordan Bratman, îşi doreşte de această dată o ceremonie discretă.

Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Burlesque: Vis împlinit" (2010), în care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de producţie. Cei doi s-au logodit anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Cele mai citite

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...

Categoria Păi să nu spun vorba aia?!

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, despre acuzațiile liberalilor aduse lui Ciolacu: „Sunt foarte departe de adevăr, ca să nu le zic...

Erdogan acuză Israelul că pregătește un „genocid” în Liban

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat sâmbătă Israelul că pregăteşte un "genocid" în Liban, denunţând "atacuri brutale" împotriva Hezbollah care au costat vieţile...
Ultima oră
Pe aceeași temă