30.9 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe le-a mărturisit actrița Emma Watson fanilor

Ce le-a mărturisit actrița Emma Watson fanilor

Actrița Emma Watson, a mărturisit fanilor într-o ședință live cu întrebări și răspunsuri (Q&A) pe care a organizat-o sâmbătă, de Ziua Internațională a Femeii, că a fost amenințată după ce a susținut discursul UN despre egalitatea de gen, informează Daily Mail.

Citește și: Actrița Emma Watson, în conversație directă cu fanii de Ziua Femeii

„După ce am susținut discursul la UN, un site web m-a amenințat că va posta imagini nud cu mine. Am știut că este o farsă, pentru că nu există astfel de imagini cu mine, dar m-am înfuriat foarte tare”, a spus actrița.

„Nu am crezut că problema egalității de gen este atât de gravă. Femeile primesc amenințări”, a mai spus Watson.

De asemenea, actrița a recunoscut că, deși nu se plânge de salariul pe care l-a primit pentru filmele „Harry Potter”, a primit o sumă mai mică decât colegii de gen masculin.

„Trebuie să recunoaștem că încă există problema egalității de gen și trebuie să ne ajutăm unii pe alții să o rezolvăm”, a spus Watson.

Citește și: Cum a comentat Emma Watson zvonurile despre relația cu prințul Harry

Un utilizator de internet anonim a creat, în luna septembrie, un site web intitulat „Emma, tu urmezi”, prin care a amenințat-o pe actriță că va publica fotografii nud cu ea.

Conversația directă cu fanii, organizată de Emma Watson, face parte din campania pentru egaliatea de gen „HeForShe”. Fanii i-au putut pune actriței doar întrebări legate de această temă.

Emma Watson a fost desemnată „Feminista Anului" și a devenit purtătoare de cuvânt pentru „The United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women” (UN), organizație care militează pentru emanciparea tinerelor femei din lumea întreagă și pentru egalitatea între sexe.

Cele mai citite

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

A fost ales noul secretar general al NATO

Cele 32 de state membre ale NATO l-au numit astăzi pe prim-ministrul interimar olandez Mark Rutte în postul de secretar general al Alianţei, pentru...

Cod galben de furtuni în 10 județe, până mâine dimineață. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până joi dimineaţa în zece judeţe din vest.Astfel, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă