17.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuBrigitte Bardot: Doar un idiot poate fi fericit

Brigitte Bardot: Doar un idiot poate fi fericit

Odată cu revenirea în vogă a stilului retro, nimic mai potrivit decât un interviu cu fostul sex-simbol Brigitte Bardot, publicat luni în France Magazine, în care vorbeşte despre viaţa sa în lumina reflectoarelor.

La 75 de ani, BB nu se sfieşte să folosească cuvinte tari. „Doar un idiot poate fi fericit”, spune ea, perfect conştientă că ea însăşi nu este o idioată. Frumuseţea şi celebritatea nu i-au adus fericirea. Fosta actriţă mărturiseşte că a fost în pragul sinuciderii de mai multe ori. „E un miracol că sunt încă în viaţă”, spune BB, care în 1973 a şocat lumea întreagă şi milioane de admiratori retrăgându-se din activitate şi dedicându-se exclusiv apărării drepturilor animalelor.

BB a rămas însă şi astăzi la fel de controversată. „Sunt şocantă, impertinentă şi insolentă, asta e”, spune ea. „Nu am regretat niciodată nimic, dar sunt neînţeleasă de idioţii care vor să fie politically correct. Politica mă dezgustă”, afirmă BB, citată exact de revistă.

Educaţia primită de la părinţi a fost extrem de strictă, dar pentru asta BB le este acum recunoscătoare. Primul soţ al actriţei, cineastul Roger Vadim, cu care BB s-a măritat la 18 ani, a trebuit să treacă la catolicism ca să primească binecuvântarea părinţilor ei.

„Cred că părinţii mei erau impresionaţi de cariera de actriţă a fiicei lor şi s-au împăcat cu idea, deşi era dincolo de înţelegerea lor,” afirmă BB.

Spre deosebire de marea majoritate a vedetelor (femeilor), BB respinge cosmeticele şi operaţiile estetice şi nu pune mare preţ pe înfăţişarea sa actuală.

„Nu dau un ban pe treaba asta,” spune ea. „Pe vremuri, era preferabil să fii sexy decât urâtă.”

Cele mai citite

Neil Lennon, încă afectat de experiența din România: „Incredibil de neprofesionist”

Neil Lennon, fostul antrenor al Rapidului, încă resimte modul în care a fost tratat în România, după despărțirea de clubul giuleștean, și își dorește...

Liderul U Cluj pregătește un transfer impresionant!

Liderul Superligii, U Cluj, dorește să își prelungească statutul de echipă neînvinsă după 9 etape și să întărească compartimentul ofensiv printr-un transfer surpriză. U Cluj,...

Harlem Gnohere și-a anunțat retragerea din fotbal!

Harlem „Bizonul” Gnohere, unul dintre cei mai valoroși străini care au trecut prin fotbalul românesc, a anunțat că se retrage din activitate la vârsta...
Ultima oră
Pe aceeași temă