11.4 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAlexandra Ungureanu se bucura de succesul piesei "Plang noptile"

Alexandra Ungureanu se bucura de succesul piesei „Plang noptile”

– Piesa ta „Plang noptile” a reusit intr-un timp relativ scurt sa sparga toate topurile din tara. Cum privesti acest succes?
– Din momentul in care a iesit piesa aceasta, eu nu mai sunt o solista, ci sunt solista trupei Crush. Imi doream de foarte multa vreme sa am o piesa promovata, si nu numai atat, o piesa de top. Imi doream sa am succes cu piesa asta pentru ca eu, de foarte multi ani, vreau sa lansez un album solo si, iata, nu a fost sa fie solo, ci impreuna cu cei doi baieti de la Crush cu care acum savuram succesul.
– Din cate stiu, cauti succesul de cativa ani. De ce crezi a fost nevoie de atata timp ca sa-l obtii?
– In ciuda faptului ca am avut sansa sa mi se spuna ca sunt printre vocile feminine bune de la noi, se pare ca acest lucru nu este suficient si nu ma feresc sa spun ca iti trebuie un spate asigurat, asta insemnand un suport material care-ti da libertatea sa lucrezi cu cine vrei, cand vrei. Daca nu, depinzi de foarte multi alti factori, cum ar fi un producator care sa doreasca sa investeasca in tine si sa riste. Recunosc ca, dupa foarte multa vreme in care am colaborat cu nume mari, cum au fost Sistem, Holograf – cu care, bineinteles, colaborand m-au ajutat ca numele meu sa devina un gaj al calitatii -, am primit multe oferte si am ales sa semnez in final un contract care, iata, are deja un an.
– Ai fost multumita de colaborarea cu aceste trupe?
– Normal, din moment ce eram la inceput poate si cei pentru care am lucrat acele piese au riscat folosindu-ma ca voce, dar iata ca toate piesele pe care Sistem le-a lansat au devenit hituri. Nu mai vorbesc de „Dragostea mea”, care a fost una dintre piesele anului respectiv (2003). Nu am fost multumita ca in momentul respectiv nu am fost cota parte la proiect. Am fost un colaborator de culise despre care nu s-a dorit sa se stie foarte mult, pentru ca prioritatile care trebuiau rezolvate erau altele. Si e normal ca nu eram multumita nici de partea financiara, desi atunci nu era atat de important, imi doream sa ies. Cred ca drumul acesta greu ma face sa apreciez mai mult ca se intampla ceva de bine cu acest proiect al meu.
– Cum definesti muzica pe care o canti tu acum?
– E o muzica tonica, de clubbin', cu influente pop. E o muzica destinata celor tineri, celor care vor sa se distreze. E un stil nou, pe care nu ma gandeam sa-l abordez acum. Ma gandeam sa merg mai mult pe latura pop, dar se pare ca, desi noi am crezut ca targetul e mai restrictiv, piesa „Plang noptile” a fost gustata de foarte multa lume, venind din zone foarte diferite.

Cele mai citite

Liga Campionilor: Real Madrid și Bayern Munchen au pierdut în deplasare

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, şi Bayern Munchen, performera primei etape, au pierdut meciurile susţinute în deplasare, miercuri seara, în etapa a doua a Ligii...

Liga Campionilor: Real Madrid și Bayern Munchen au pierdut în deplasare

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, şi Bayern Munchen, performera primei etape, au pierdut meciurile susţinute în deplasare, miercuri seara, în etapa a doua a Ligii...

Prințesa Kate Middleton a îmbrățișat o adolescentă bolnavă de cancer

Palatul Kensington a publicat miercuri imagini cu prinţul William şi soţia sa Kate care s-au întâlnit cu Liz Hatton, o adolescentă bolnavă de cancer,...
Ultima oră
Pe aceeași temă