Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florin Cîțu: Se reiau negocierile pentru tezaurul României din Rusia

Noul ministru de Finanțe, Florin Cîțu, a anunțat reluarea negocierilor dintre România și Rusia, cu privire la retrocedarea tezaurului României.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.11.2019 - 15:10

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a anunțat că el și premierul Ludovic Orban au cerut și au obținut sprijinul guvernatorului BNR pentru reluarea negocierilor pentru tezaurul României, care fusese trimis în Rusia în anul 1917.

„PSD nu a vrut! O facem noi! Trei ani de zile Dragnea, Dancila, Teodorovici si restul PSD-istilor au lucrat în interesul Rusiei și împotriva românilor. De trei ani de zile au suspendat activitatea Comisiei comune româno-ruse. Am promis, la audierea mea în comisiile reunite, să mă implic în repatrierea tezaurului de la Moscova.

Ieri, împreună cu prim-ministrul Ludovic Orban, am cerut susținerea guvernatorului BNR în acest demers și am primit-o. Astăzi, MAE a comunicat reluarea activității Comisiei comune româno-ruse”, a anunțat ministrul Cîțu, într-un mesaj postat sâmbătă seară pe Facebook.

   

Comentarii