Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Directoarea Metroului a fost pusă să demisioneze pentru că n-a terminat Magistrala 5 la 30 iunie

Mariana Miclăuş a fost pusă de Ministerul Transporturilor să demisioneze întrucât nu și-a respectat termenul de dare în funcțiune a Magistralei 5.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.07.2020 - 00:20

În urma demisiei Marianei Miclăuș, Consiliul de Administraţie al Metrorex l-a numit, în şedinţa de joi, pe Gabriel Mocanu în funcţia de director general interimar.

Anterior, Gabriel Mocanu fusese director al Direcţiei Infrastructură şi Sisteme Informatice în cadrul Metrorex.

"Aşa cum am spus de la începutul mandatului de ministru, un proiect extrem de important şi o prioritate de infrastructură este magistrala de metrou M5 Râul Doamnei - Eroilor. Încă de la numirea doamnei Miclăuş în funcţia de director general interimar i-am spus că semnătura pusă pe un document care nu poate fi validat în teren înseamnă semnătura pusă pe actul de demisie", a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Comentarii

loading...