Foto: Digi24

Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă, promite finalizarea canalului București - Dunăre

Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, a anunțat, luni seară, că până la sfârșitul anului 2018 vor fi lansate proiecte pentru trei autostrăzi, precum și pentru finalizarea canalului București - Dunăre.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.11.2018 - 13:27

"În România, până la sfârşitul acestui an, se va demara licitaţia pentru canalul Dunăre-Bucureşti în parteneriat cu statul român. În România, până la sfârşitul acestui an, va demara parteneriat public-privat pentru trei autostrăzi: Ploieşti-Braşov, autostrada Sudului şi Târgu-Neamţ-Iaşi-Ungheni", a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3.

La toate aceste proiecte s-ar mai adăuga un proiect de amenajare a 160 de kilometri de pârtii de schi în Munţii Făgăraş.

Conform consilierului Vâlcov, printre părţile interesate de aceste proiecte s-ar număra Germania, Franţa, China, Statele Unite, precum şi ţări din Peninsula Arabă, nespecificate.

"Toţi îşi doresc să primească aceste proiecte, să discute despre ele, pentru că până la sfârşitul anului, vreo 15 proiecte de parteneriat public-privat vor demara în România", a completat, luni, consilierul  Vâlcov.

Ideea reluării lucrărilor la canalul București - Dunăre fusese prezentată, acum un an, și de primarul general, Gabriela Firea.

Comentarii