Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Am scos prima carte cu investiţii strategice;

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că este pentru prima dată când Guvernul a publicat o carte a investiţiilor strategice în România şi că acest lucru arată că "tratează foarte serios problema", afirmând că a cerut şi o evaluare a tuturor ataşaţilor comerciali.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 30.04.2018 - 22:25

„Este pentru prima oară când am scos o carte cu investiţii strategice în România pentru ca atunci când cineva vrea să investească noi să putem pune la dispoziţie ce investiţii se pot face în România, unde se pot face aceste investiţii. Astfel încât să putem să avem o proiecţie a ceea ce avem nevoie şi investiţiile să se plieze pe ceea ce are nevoie România. (...) Asta arată faptul că suntem foarte preocupaţi de investiţii în România, tratăm foarte serios această situaţie (...)”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, la RomâniaTV.

Viorica Dăncilă a precizat că a cerut evaluarea tuturor ataşaţilor comerciali. „Atât în discuţiile bilaterale, prin intermediul miniştrilor, a ataşaţilor comerciali şi aici o mică paranteză - am cerut evaluarea tuturor ataşaţilor comerciali să vedem cum s-au implicat, cum au promovat România, cum au promovat proiectele din România pentru că dacă eşti ataşat comercial înseamnă că totuşi trebuie să ai o muncă pentru promovarea ţării tale şi a proiectelor economice”, a răspuns Dăncilă, întrebată dacă această "Carte a investiţiilor strategice" va fi şi promovată.

 

Comentarii

loading...