Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

CNAIR: În anul 2022 se va circula pe toată centura Capitalei

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Mariana Ioniţă, a anunțat că în anul 2022 se va circula pe toată șoseaua de centură a Municipiului București.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

03.09.2020 - 00:19

"Potrivit contractelor aflate în derulare şi reanalizate în cazul Domneşti, anul 2022 ar trebui să fie anul în care toate pasajele şi secţiunile de centură să fie puse în trafic. Mai puţin A0, la care se va mai lucra şi în anul 2023. În 2022 se va circula pe toată centura. Eu sper că în 2022 în vară. Excepţia va fi legătura cu DN7", a declarat, miercuri, în fața jurnaliștilor, Mariana Ioniţă, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit acesteia, există totuși o problemă în privința viitorului pasaj de la Domnești.

"Aici este o nemulţumire generală asupra stadiului acestei lucrări, care trebuia să fie de mult terminată. Eu am găsit-o cu nimic pe ea", a declarat Mariana Ioniță.

Comentarii