Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Câți kilometri de autostradă construim în anul 2020

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a anunțat, la un post de televiziune, câți kilometri de autostradă se vor construi în anul 2020.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.02.2020 - 10:15

Ministrul Transporturilor a anunțat, luni seară, la o emisiune a TVR, că în România se vor construi, în anul 2020, cel puțin 40 de kilometri de autostradă. Tot potrivit ministrului Lucian Bode, în cel mai optimist caz, în anul 2020 se vor construi până la 100 de kilometri de autostradă.

Ministrul Transporturilor a precizat că noul segment rutier, care se va construi în acest an, va face parte, probabil, din autostrada Transilvania.

În prezent, România are 837 de kilometri de autostradă (inclusiv cei construiți în perioada comunistă).

Amintim că, la mijlocul anului trecut, ministrul de atunci al Transporturilor, Răzvan Cuc, anunța că până la finalul anului 2019 urmau să fie dați în folosință circa 100 de kilometri de autostradă. Răzvan Cuc și-a pierdut însă funcția de ministru înainte de finalul anului 2019, astfel că nu a mai prezentat și câți dintre acești o sută de kilometri de autostradă au fost construiți efectiv.

Comentarii