Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ANAF a scos la vânzare aur şi argint

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a scos la vanzare 6,7 kilograme de bijuterii din aur si 40 de kilograme de bijuterii din argint.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 29.10.2019 - 11:02

Potrivit legii, romanii obisnuiti nu au acces sa cumpere metale pretioase direct de la ANAF.

“Ofertele pot fi depuse prin posta sau direct la registratura la Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti (DGRFPB) in plic inchis, pana la data de 31 octombrie 2016 si vor fi insotite de autorizatia emisa de Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC), in copie legalizata”, potrivit unui anunt al ANAF.

Cantitatea de metale pretioase scoasa la vanzare de ANAF este impartita in mai multe loturi (gropuri). Astfel, daca pentru unul dintre aceste loturi se depun mai multe oferte, va fi luata in considerare oferta cu pretul cel mai ridicat.

Poze cu produsele pot fi vazute la Serviciul Valorificare Bunuri Confiscate din cadrul DGRFPB. Cele mai mari dintre loturile scoase la vanzare cantaresc 1,2 kilograme – aur si 26 kilograme – argint, informează Money.ro.

 

Cum vinde ANAF aur si argint

Metalele pretioase aflate in stocurile ANAF sunt scoase din seiful Trezoreriei dupa ce agentia da anunt de vanzare. Comercializarea se face, potrivit legii, prin vanzare directa doar catre persoane autorizate de ANPC.

Comentarii

loading...