Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A fost semnat contractul de reabilitare a Aeroportului Băneasa

Directorul Companiei Naţionale de Administrare Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Alexandru George Ivan a semnat contractul de ”Reabilitare şi refuncţionalizare a interioarelor clădirii”, în valoare de peste 55,5 milioane de lei.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 30.09.2019 - 22:47

Proiectul va fi executat de Asocierea SC Bog’Art SRL (lider de asociere) – SC UTI Grup SA (asociat). Perioada de proiectare este de două luni, iar cea de execuţie este de şase luni.

"Înaintăm aceste proiecte pentru ca Aeroportul Băneasa să fie complet funcţional în primăvara anului următor", a declarat directorul CNAB, Alexandru Ivan.

"Aşa cum v-am obişnuit, voi fi prezent şi aici pentru supravegherea lucrărilor", a declarat ministrul Răzvan Cuc.

Aeroportul Băneasa nu a mai operat curse de linie de circa 7 ani, şi urmază a fi redeschis, pentru a prelua traficul eferent Euro 2020, informează Mediafax.

Comentarii