Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

6 etape pe care este obligatoriu sa le parcurgi cand muti activitatea firmei intr-un imobil nou

Mutarea firmei este o activitate care trebuie planificata din timp pentru a se desfasura in bune conditii si intr-un timp foarte scurt. Atunci cand este conceput un plan solid este mult mai simplu ca fiecare persoana implicata sa stie ce are de facut.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

12.11.2019 - 13:14

Cu ajutorul specialistilor de la fastmoving.ro sunt prezentate cele mai importante etape de urmat pentru a muta firma in timp scurt, dar eficient si perfect organizat.

Gasirea celor mai bune servicii de mutari firme

Anumite companii ofera servicii de mutari firme pentru a veni in ajutorul persoanelor responsabile de mutare si pentru a face ca toate lucrurile sa ajunga la noul sediu in timp record. Se recomanda alegerea unei astfel de companii cu recenzii bune si care ofera servicii complete si flexibile. Colaborand cu o astfel de companie, toate bunurile vor ajunge in noul spatiu intacte, in cel mai scurt timp posibil.

Compania care se ocupa de mutari trebuie sa fie din apropiere

 
Acest lucru nu inseamna ca se va alege neaparat firma de pe strada vecina doar pentru ca este aproape, insa este recomandat ca aceasta sa fie din zona. Locuitorii capitalei, de exemplu, ar trebui sa aleaga o firma de mutari Bucuresti, cei din Arad una din Arad etc. Astfel sunt diminuate costurile si timpul alocat mutarii.

Planificarea zilelor pentru mutare

Este recomandat ca impreuna cu compania care se ocupa de mutari firme sa fie selectate anumite zile pentru aceasta activitate, astfel incat fiecare persoana sa aiba de castigat. Sunt anumite zile in care sunt mai multi angajati prezenti la birou, ceea ce este foarte important pentru etapele ce vor fi prezentate mai jos. De exemplu, vor fi disponibile mai multe persoane care sa se ocupe de etichetare.

Impachetarea obiectelor

Pentru ca toate obiectele sa ajunga in stare buna la destinatie, este important ca acestea sa fie impachetate corespunzator. De foarte multe ori doar specialistii in transport mobila stiu cum trebuie aceasta impachetata pentru a nu se deteriora in timpul transportului, motiv pentru care echipa de mutari firme se va ocupa de acest lucru.

Organizarea obiectelor

In timp ce echipa care se ocupa de mutari firme impacheteaza obiectele, este foarte important ca unul sau mai mult reprezentanti ai firmei sa eticheteze cutiile. Acestea pot fi etichetate cu numele posesorului, daca este vorba despre obiectele de pe biroul unui angajat sau de calculatorul acestuia, sau cu numele incaperii in care vor fi montate. Astfel, la despachetare va fi mult mai usor ca fiecare obiect sa ajunga la locul sau.

Despachetarea tuturor obiectelor si mobilierului

Cu ajutorul serviciilor de mutari firme, toate obiectele ajung cu bine in noul sediu. Este momentul despachetarii. Se va incepe cu obiectele mari si cu piesele de mobilier. Nu are sens sa fie desfacuta cutia cu obiectele de pe biroul lui X atat timp cat biroul sau nu este asamblat si pus la locul sau. Daca sunt desfacute haotic pachetele si cutiile este foarte posibil ca multe bunuri sa se incurce intre ele si se va mari cu mult timpul pana cand firma va fi gata sa isi desfasoare activitatea in noul sediu.

Tinand cont de etapele mai sus mentionate este foarte simplu ca firma sa fie mutata in cel mai scurt timp.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii