Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Top 7 particularităţi naţionale ale comportamentului erotic colectiv

Sexologii Academiei Cațavencu, practicieni şi teoreticieni redutabili, vă stau oricând la dispoziţie (aşteptăm provincia) pentru analize comprehensive ce ţin de specificul comportamentelor erotice etnice și naţionale.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 28.04.2020 - 08:02

Pentru azi, totul despre sexul în grup cu căciula mioritică în mână:

1. În România, sexul la grămadă e selectiv accesat, fiind o cucerire relativ nouă. Cele mai interesate se arată partidele politice, sexul în grup cu populaţia aducând mari succese electorale. Practica este ştiută de când lumea: dai banul înainte. Unii ca să-şi bage după (alegătorii), alţii ca să-şi scoată ulterior (aleşii).

2. Se recomandă ca sexul în grup să se facă protejat; deocamdată, protecţia este oferită doar celor care le-o trag altora, prin imunităţi speciale. E normal, cei aflaţi la primire fiind aleşi pe baza pasivităţii de popor vegetal.

 
3. Sexul în grup pare a fi, din perspectiva alegătorilor, o opţiune ţinând de sado-masochismul românesc de la Mioriţa încoace: ştii că perversul e hotărât să ţi-o tragă, dar tu preferi să sufli în fluierul de os, mult zice duios. Chestie de gustibus venind din vechime, când dacii se îmbătau înaintea bătăliei, să le ofere partenerilor senzaţii incitante.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...