Top 12 perversiuni sexuale preferate în funcție de zodia din care faci parte!

Fiind şi noi ca după un nou weekend pandemic, prilej cu care ne-am relaxat social prin apartamente inclusiv erotic, am aflat, cum de altfel şi bănuiam în intimitate, că nu toate zodiile sunt la fel de perverse, deşi perverse sunt, la urma urmei, toate...

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 27.04.2020 - 10:50

Iată, așadar, în analiza noastră, cum stăm cu perversitatea zodiacală, întărindu-ne afirmaţiile și cu puterea exemplului:

BERBECII: nu sunt printre cele mai perverse zodii, zic astrologii uranieni. Preferă sexul clasic, dar atunci când găsesc partenerul potrivit nu se dau în lături de la puţin condiment. Cea mai întâlnită perversiune la Berbeci este sexul agresiv şi imobilizarea partenerilor cu cătuşe. Vedete Berbec: Otto von Bismarck, Adof Hitler, Ştefan Andrei, Paul Niculescu-Mizil, George Copos. Observaţi că şi aici se vede superioritatea germană: la ei Berbecii folosesc cătuşele pentru imobilizarea altora, ai noştri fiind ei imobilizaţi temporar cu accesoriile respective.

TAURII par de-a dreptul boi în materie, neplăcându-le deloc procedurile implicate. Cu alte cuvinte, perversiunea preferată a cornutelor din horoscop este tot sexul clasic, aplicat la calitate maximă, deoarece ajung foarte greu la climax. Vedete Taur: Karl Marx, Evita Peron,Tony Blair, Ludovic Orban, Mona Muscă. După cât de bine am reuşit să-i cunoaştem pe fiecare, din lecturi sau de la televizor, deducem că înclinaţiile respectivilor spre perversitate sunt specificate în zodiacul sexual foarte bine documentat.

GEMENII sunt campioni ai perversităţii, plăcându-le să-şi domine partenerii prin utilizarea întregului instrumentar sado-maso. Adoră ca dominaţii să poarte costumuri de latex cu acces facil la organele genitale. Vedete Gemeni: Petru cel Mare, Murad al IV-lea, JFK, Che Guevara, Ion Raţiu, Ilie Sârbu. Dacă în ce-i priveşte pe primii patru lucrurile sunt incontestabile, românii fac din nou opinie separată: Ion Raţiu a fost el supus procedurilor sado-maso securistic-tradiţionale, iar Ilie Sârbu s-a lipsit singur de ouăle necesare pentru a fi un pervers adevărat până la capăt…

RACII sunt şi ei destul de perverşi, fiind atraşi de BDSM-ul în forme mai puţin agresive. Nativii se excită puternic când le este stimulată zona pelviană cu gura. Vedete Rac: Lady Diana, Gabriela Firea, Nelson Mandela, Nicolae Bălcescu, Mircea Geoană. Dacă, în ce-i priveşte pe Bălcescu, Firea şi Mandela, exemplificaţii par a fi preferat lucrul cu gura în sensul că numai gura mare şi tare a fost de ei, ceilalţi se pliază perfect pe cerinţele zodiei; cu accent pe stimulările orale primite de Geoană în campania prezidenţială încheiată cu o felaţie oferită becalian de Băsescu.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

#top #zodii #perversiuni

Comentarii