21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiPregătiri de 1 mai: comercianţii vor livra porumb cu drona, la mare,...

Pregătiri de 1 mai: comercianţii vor livra porumb cu drona, la mare, pentru a respecta Ordonanțele!

Inventivi, românii, pardon, romulanii cu iniţiativă şi spirit antreprenorial au găsit soluţia pentru a livra produsul mult aşteptat de către turiştii care se vor răsfira pe plajă, invocând în declarațiile medicale motive medicale (precum tratamentul astmului și bronșitelor) şi fără a călca pe cearşafuri, pe silicoane, pe copii, pe lanţurile de aur de 500 de grame sau pe burţile pline de bere ale sardinelor ieşite la bronzat în buza mării.

Comercianţii vor apela la serviciile unor firme specializate, preconizând că vor realiza vânzări decente de porumb fiert, merdenele, covrigi, gogoşi, seminţe şi bere la pet, folosind pentru livrarea produselor drone telecomandate şi ghidate în baza unor share location-uri trimise de către clienţi.

”Suntem extrem de fericiți, metoda e singura care poate să ne scoate din foame vara asta și, oricum, trebuia să intraăm şi noi pă barosăneală în rândul comercianţilor civilizaţi şi să dăm chiar un exemplu în Europa şi în ţară, la băieţii de la 112, în materie de solicitudine.

Turiştii vor comandat telefonic, vor plăti online şi își vor primi comenzile în maxim 5 minute de la confirmarea plăţilor. Vom scăpa și de Covid, și de DSP, și de gaborii care ne alergau pe plajă, şi de nisipul din papuci, şi de transpiraţie, şi de febra musculară.

În plus, vom livra și noi relaxat, direct de pe terasă, de la umbră, de unde vom gestiona profesionist situaţia alături de o ceafă de porc şi o ciorbă cu şosete de burtă, ca băieţii”, a declarat Aristotel Cucuruz, unul dintre comercianţii care, de 1 Mai, vor reuși să-şi umple conturile după implementarea noului sistem de preluare şi livrare a porumbului fiert pe litoral.

(Acest articol este un pamflet! Citește mai multe articole similare în Academia Cațavencu!)

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă