Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Popă din Teleorman exorcizat la domiciliu, după ce i-a apărut chipul lui Dragnea într-o buturugă!

”M-am speriat iniţial. Am sucit, am răsucit lemnul, el era, domnule, fără niciun dubiu, l-am cunoscut după strungăreaţă”, susţine părintele Paisie.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 12.04.2020 - 11:02

Slujitor al lui Dumnezeu, în marea majoritate a timpului, părintele Paisie Teopist, din Ciolăneștii din Deal, județul Teleorman, a făcut o sfeştanie memorabilă după ce, în urmă, cu două zile, curățând de uscături livada din curtea bisericii, susţine că i-a apărut într-o buturugă ”icoana” lui Liviu Dragnea, fostul lider maxim al PSD!

 
”M-am speriat iniţial. Am sucit, am răsucit lemnul, el era, domnule, fără niciun dubiu, l-am cunoscut după strungăreaţă”, susţine părintele Paisie.

”Cât m-am mişcat pe acolo, căutând un ţol, să şterg lemnul de rumeguş, văd că mi-a dispărut portofelul. Până să-mi fac o Sfântă Cruce, văd că îmi lipseşte şi cutia milei, o scosesem niţel la aer să-i umblu pe la balamale. Zic, aista nu-i lucru curat, şi pun repede mâna pe telefon să sun la Episcopie.”

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

#popa #teleorman

Comentarii