Pe vreme de coronavirus, românii fac provizii de Salam, pentru că se anunță Vijelie

Pentru a se adapta stării de urgență în care țara noastră a ajuns din cauza pandemiei coronavirus, românii au fost nevoiți să adopte strategii inovative.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

19.03.2020 - 16:39

Astfel, cluburile de manele au fost mutate în cartierele dormitor, de la balcoanele blocurilor răsunând de dimineața și până la apus cele mai noi opere dar și șlagăre consacrate ale clasicilor Florin Salam, Nicolae Guță sau Adrian Minune.

Pompierii sunt cei mai derutați în această perioadă, fumul grătarelor încinse la balcoane – pentru că nu se poate petrecere tradițională fără mici și ceafă de porc – oferindu-le autorităților numeroase alarme false de incendiu.

După furtuna coronavirus, pe la balcoanele românilor se așteaptă Vali Vijelie.

Numeroși cetățeni le-au cerut pompierilor să se adapteze situației de urgență și să arunce bere cu furtunul, pentru a stinge mititeii încinși.

Stocurile de bere se epuizează însă rapid, iar cetățenii noștri riscă să rămână deshidratați și, chiar mai periculos pentru această perioadă critică, fără sursă de imunizare împotriva noului coronavirus.

Restaurantele sunt închise, iar în supermarket-uri se mai găsește cu greu un pet de bere, o cutie de vin sau o sticlă de spirtoasă, licorile fiind raționalizate, stocuri masive fiind necesare pentru situația de criză de la Vila Laconiac I, unde autoizolatul premier al României, Ludovic Orban, riscă să rămână fără provizii.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii