Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Minune înainte de Paște, în Vaslui: părintele Chiulasie Tomitomanul a slujit gratis la un parastas!

Un incident bizar şi, speră autorităţile ecleziastice, izolat, s-a produs, ieri, în judeţul Vaslui.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 06.04.2020 - 10:13

Aici, un preot a ţinut slujba de pomenire pentru un sătean răpus, după o luptă de câteva ore cu coma alcoolică, de baxul cu spirt șutit de la dispensarul comunal, fără să ia nici măcar un sfanţ familiei!

Băgat în ședință de urgență, pentru comportament inadecvat, la Episcopia Hușilor, părintele Chiulasie Tomitomanul, numit așa din pricina pasiunii sale pentru motoare, ar fi mărturisit că a făcut acest lucru în amintirea beţiilor straşnice pe care le încingea, în tinereţe, cu răposatul, cu care fusese coleg la brigada de hamali a Portului Constanța.

Nu este pentru prima dată când popa Chiulasie ajunge în atenția superiorilor săi ierahici. În urmă cu 7 ani, pe când slujea la o parohie din Dobrogea, Chiulasie obișnuia să scoată în fiecare noapte pe Necuratul dintr-o măicuță înmatriculată la Mânăstirea Colilia, județul Constanța.

 
Afacerea a ajuns de notorietate publică după ce părintele a făcut la un moment dat plângere la OPC, acuzând faptul că măicuța posedată Bididia de la Colilia folosea fără știrea ei draci second-hand, fabricaţi, cel mai probabil, în China. Chiulasie şi-a dat seama de asta atunci când dracii au început să răcnească din ce în ce mai slab, după doar o oră de la începerea şedinţei de exorcizare, semn că mergeau pe baterii de calitate proastă.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

#vaslui #minune

Comentarii