Lovitura Ocultei Mondiale: pașaportul de vaccinare va fi tatuat pe frunte, pe mână sau la ceafă!

Uniunea Europeană și Statele Unite par să fie din ce în ce mai convinse de oportunitatea unei propuneri inedite de pașaport imunitar, venite chiar din partea Organizației Mondiale de Statistică.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

30.03.2021 - 20:17

Pentru a pune capăt controverselor și abordărilor diferite ale spinoasei probleme privind controlul populațiilor imunizate, OMS a sugerat elaborarea în comun, la nivel mondial, a unui program de crotaliere digitală care va ajuta societatea să separe mai eficient persoanele bune, vaccinate de cele rele, înfricoșătoare și nevaccinate. Pentru ca procedurile să fie ultrarapide, iar beneficiarii să nu mai fie supuși unor proceduri interminabile, birocratice, persoanelor vaccinate li se va oferi posibilitatea de a-și tatua gratuit, crotalii digitale de imunizare sub forma unor coduri de bare 2D pe mână, la ceafă sau pe frunte, astfel încât acestea să poată fi văzute și chiar scanate de la distanță, evitându-se, de pildă, aglomerațiile.

Reprezentanții OMS sunt de părere că purtătorii tatuajelor de imunizare nu vor avea decât de câștigat, întrucât vor fi extrem de vizibili în orice mulțime și vor fi priviți ca factori de stabilitate și siguranță, partenerii de relaționare socială știind de la prima vedere că, în compania cetățenilor astfel crotaliați, riscul de îmbolnăvire Covid este redus la zero.

Pentru a stimula un răspuns pozitiv al societății la propunerea OMS, Uniunea Europeană și Statele Unite studiază posibilitatea ca, în curând, purtătorii de crotalii digitale de imunizare să devină și beneficiari aproape exclusivi ai facilităților de conviețuire digitală. Astfel, celor care nu vor putea prezenta tatuajul de vaccinare, li se va interzice accesul în magazine, benzinării, bănci, instituții de cultură, restaurante, spații de recreere.

Singurele locuri unde vor mai fi primiți nevaccinații vor fi ghișeele de plată anticipată a impozitelor pe o perioadă de 10 ani, dar și aici accesul li se va permite acestora doar... (Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu).

Citește totul despre:

#paşaport #imunizare

Comentarii