Foto - Inquam

Guvernul Orban, simptomatic, după consultul de la Cotroceni

Bugetarul Klaus Iohannis s-a speriat că ar putea intra în șomaj tehnic, așa că i-a scris președintelui Klaus Iohannis – pentru că astfel a salvat timp, decât să-i vorbească – și i-a cerut să-l cheme la raport pe premierul Ludovic Orban.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

29.04.2020 - 00:10

Așa s-a și întâmplat, iat șeful statului le-a explicat din nou calm, ardelenește, premierului Ludovic Orban și miniștrilor Marcel Vela și Monica Anisie că le-au vorbit gurile fără control stomatologic preventiv de la cabinetul Palatului Cotroceni.

Astfel, premierul de serviciu și miniștrii săi au ieșit, după consultul doctorului Iohannis, să anunțe că nici bugetarii nu vor fi trimiși în șomaj tehnic, nici popii nu vor mai organiza paranghelii, nici elevii și studenții nu se mai întorc la școală și, cel mai important, nici gura nu le miroase.

Totuși, există motive de îngrijorare la nivelul Guvernului.

Se pare că toți membrii Cabinetului Ludovic Orban, care au fost chemați la consultul, care a ținut loc de consultări la Palatul Cotroceni, au fost infectați.

Din fericire, nu este vorba de o infectare cu COVID-19, dar membrii Executivului PNL au captat un alt virus de la președintele Klaus Iohannis.

Virusul de la Cotroceni se manifestă prin vorbire sacadată, iar ultima care să manifeste public acest simptom a fost șefa de la Educație, Monica Anisie, când a transmis că elevii și studenții vor încheia anul școlar 2019 – 2020 online, cel mai probabil cu medii încheiate la FIFA, CS, GTA sau NFS.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii