7.8 C
București
joi, 21 noiembrie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiGuvernul Orban, simptomatic, după consultul de la Cotroceni

Guvernul Orban, simptomatic, după consultul de la Cotroceni

Așa s-a și întâmplat, iat șeful statului le-a explicat din nou calm, ardelenește, premierului Ludovic Orban și miniștrilor Marcel Vela și Monica Anisie că le-au vorbit gurile fără control stomatologic preventiv de la cabinetul Palatului Cotroceni.

Astfel, premierul de serviciu și miniștrii săi au ieșit, după consultul doctorului Iohannis, să anunțe că nici bugetarii nu vor fi trimiși în șomaj tehnic, nici popii nu vor mai organiza paranghelii, nici elevii și studenții nu se mai întorc la școală și, cel mai important, nici gura nu le miroase.

Totuși, există motive de îngrijorare la nivelul Guvernului.

Se pare că toți membrii Cabinetului Ludovic Orban, care au fost chemați la consultul, care a ținut loc de consultări la Palatul Cotroceni, au fost infectați.

Din fericire, nu este vorba de o infectare cu COVID-19, dar membrii Executivului PNL au captat un alt virus de la președintele Klaus Iohannis.

Virusul de la Cotroceni se manifestă prin vorbire sacadată, iar ultima care să manifeste public acest simptom a fost șefa de la Educație, Monica Anisie, când a transmis că elevii și studenții vor încheia anul școlar 2019 – 2020 online, cel mai probabil cu medii încheiate la FIFA, CS, GTA sau NFS.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Primul tren electric nou al României, anulat la doar o zi după debutul în circulație

Incidentul ridică semne de întrebare privind fiabilitatea și întreținerea trenurilor noi Primul tren electric din România în ultimii 35 de ani, Alstom Coradia Stream, a...

Sectorul construcțiilor, în creștere în septembrie datorită infrastructurii. Rezidențialul și birourile, pe minus

Sectorul construcțiilor, un pilon al economiei din ultimii ani, a înregistrat o creștere de 2,4% în septembrie 2024, comparativ cu aceeași lună a anului...

Leasingul de personal: o soluție pentru deficitul de muncitori calificați în România?

Confruntându-se cu un deficit de muncitori calificați, România se află în fața unui mare obstacol în calea dezvoltării economice. Astfel, leasingul de personal se...
Ultima oră
Pe aceeași temă