Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Grădina Maicii Domnului sau Țara românilor suverani pe tronurile din fundul curții…

Invidioși pe posibilitățile românilor de a trăi ecologic după pofta inimii, după ce PSDul le-a mărit necontenit nivelul de trai din 2016 încoace, statisticienii europeni dau ca sigur faptul că 4 milioane de conaționali de-ai noștri trăiesc în case ridicate din chirpici.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 23.04.2020 - 09:31

Aceste locuinţe dispun majoritar şi de clasicul WC în fundul curţii, cel care duce perenitatea mioritică pe drumul ei glorios printre veacuri. Avantajele construcţiilor în cauză sunt de netăgăduit, materialele fiind cât se poate de ecologice şi oferind o benefică protecţie termică naturală. Ele conservă comuniunea de baladă dintre omul românesc şi animalele dragi, ambele categorii beneficiind de aceeaşi calitate a componenţei arhitectonice.

Statistica vine să dea un mare șut în gura proastă a detractorilor USR, PNL și PLUS, nu-i așa?, ăia care urlau la toate colțurile Ioropii cum că un sfert din populaţia suverană și neatârnată a României trăieşte ca în Evul Mediu, în condițiile în care știe toată lumea că la noi au dispărut de mult fumăritul, vechilii, boierii, autorităţile răsplătite în claponi, iar la primării nu te duci cu gâsca în traistă decât așa, din proprie inițiativă, când vrei și tu acolo un ajutor social sau niște lemne pentru iarnă. În fine, interpretări sunt destule, la speculaţii şi capra-vecinului nu ne întrece nicio altă salată etnică orientală.

Revenind la subiect, adică la ecologismul programat genetic al poporului nostru, știm cu toţii cât de frumoasă e viaţa la ţară, unde intri într-o comuniune tantrică de-a dreptul cu Natura, unde ospeţele în aer liber sunt un prilej de întărire organică, la contactul cu gângăniile, praful şi alte elemente imunizatoare. Apa este extrasă din fântâni, netrecând prin ţevi şi clorurări cancerigene; nitraţii şi nitriţii sunt aşa cum i-a lăsat Dumnezeu pe pământ şi, mai ales, în apele subpământene.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

Comentarii