Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum să faci sex la birou dacă vrei să vezi și tu cât de marfă e un concediu de maternitate!

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor sarcina și copiii apăruți în timpul mariajului sunt un fapt comun, pentru multe dintre femeile acestui secol, și în special pentru corporatistele căsătorite cu serviciul, procesul de a rămâne însărcinată poate fi un calvar lung și dificil.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2020 - 09:40

Iată câteva sfaturi utile pentru a vă asigura că și dumneavoastră veți putea concepe rapid și ușor:

1. Este important să alegeți un partener sexual pe care îl știți că este fertil și capabil să aibă copii. Exemple:  Cristi Borcea, dacă aveți pile la penitenciar, Liviu Dragnea (în aceleași condiții) sau chiar Petre Roman (în cazul ultimului ar cam trebui să vă grăbiți)

2. Abordează sexul ca pe o ședință cu departamentul de conducere și completează-l cu o detașare robotică de două ori pe zi.

 
3. Nu uitați că răbdarea este esențială: într-un an calendaristic, o corporatistă sănătoasă va trebui să facă sex măcar o dată pe lună pentru a rămâne însărcinată.

4. Încercați să nu vă gândiți la bugetul pe care îl aveți de finalizat în timp ce vă pregătiți pentru sex, nici la pandemia de coronavirus din lume și nici la ziua de naștere a șefului.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!
 

Citește totul despre:

#sex la birou

Comentarii