Garnituri de tren ilustrate in nord estul Romaniei. Inquam Photos / Casian Mitu

CFR aduce mai aproape Mogoșoaia de București

Călătoria cu trenul la serviciu poate fi o alternativă de transport mai accesibilă ca timp și costuri, a anunțat luni CFR Călători, care a informat că trenurile operate de companie au opriri atât în stația Mogoșoaia, cât și în stația Parc Mogoșoaia.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 15.02.2021 - 20:08

Potrivit unui comunicat al companiei naționale de transport feroviar de călători, durata medie a călătoriei pe ruta București Nord – Parc Mogoșoaia este de 16 minute, iar pe distanța București Nord – Mogoșoaia este de 21 de minute.

Preţul unui bilet la clasa a 2-a la tren Regio este de 3,9 lei și respectiv 4 lei, la tren Regio Expres este de 4 lei și respectiv 4,90 lei, iar la tren Interregio este de 12,10 lei.

„Este permisă călătoria posesorilor de abonamente valabile la trenuri Regio şi cu trenurile Interregio (IR), pentru abonamentele emise pe distanţe de până la 30 de km, cu condiţia ca trenul IR să aibă oprire în ambele stații (de plecare / destinație) menționate pe abonament. Un abonament lunar la tren Regio/Regio Expres la clasa a 2-a pe ruta București Nord – Parc Mogoșoaia /Mogoșoaia costă 85 de lei”, a mai transmis CFR Călători.

Comentarii