Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

8 reguli obligatorii pentru Paști, dacă vrei ca masa festivă să nu te muște de stomac!

Specialiștii Academiei Cațavencu vin în ajutorul tău și îți prezintă cele opt reguli de bază de care trebuie să ții cont dacă te-ai decis ca în săptămânile următoare să-ți cumperi, chiar dacă prețurile se vor tripla, un miel și nu un câine maidanez:

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 06.04.2020 - 10:10

Pentru că inspectorii OPC îți dai sfaturi de Paște abia la Înălțare, și oricum nimeni nu mai e preocupat în ziua de azi decât de pandemia de COVID, specialiștii Academiei Cațavencu vin în ajutorul tău și îți prezintă cele opt reguli de bază de care trebuie să ții cont dacă te-ai decis ca în săptămânile următoare să-ți cumperi, chiar dacă prețurile se vor tripla, un miel și nu un câine maidanez:

 
1. Când ieși din bloc, bagă un fluier prin cartier și vezi câți maidanezi lipsesc. Dacă sunt mai mult de 10, vei avea o problemă, așa că îți recomandăm să îți umpli sacoșa cu ștevie și spanac.

2. Dacă te hotărăști totuși să mergi la piață, încearcă să-ți aduci aminte particularitățile cățeilor care nu mai sunt: un picior lipsă, ochi lihniți de foame, găuri lăsate în cap de la ultimul bombardament cu pietre al vecinilor.

3. În dialogul cu măcelarul, întreabă-l cum l-a chemat pe miel și fii circumspect dacă îți spune nume ca Rex, Azor, Ursu.

4. Un miel ar trebui să aibă între 7 şi 12 kile. Dacă al tău are în jur de 20, nu te bucura la gândul că vei face juma-juma cu nașu’.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

#paste #reguli

Comentarii