7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăD'ale cetățeanului10 produse pascale de top, cu care poţi Paşte Fericit anul acesta!

10 produse pascale de top, cu care poţi Paşte Fericit anul acesta!

Au mai rămas câteva zeci de ore până la Sfintele Paşti ale anului 20202 iar asta se vede la tot pasul. Ținând cont de restrucțiile specifice stării de urgență, poporul, corporatist, bugetar sau asistat social, a început să dea ocol supermarketurilor şi magazinelor de tot felul pentru produsele de sezon.

 
Cozonaci, vin, ouă sau tradiţionalele, pe rit nou, cadouri „de la Iepuraş“, la cât de scumpe sunt toate, n-ar fi de mirare ca majoritatea cumpărătorilor să ia doar mielu’. Dacă nu vreţi să vă număraţi printre ei, ascultaţi sfaturile noastre geniale şi alegeţi, pentru dvs. şi pentru familie, prieteni şi cunoscuţi, dintre următoarele produse, pe care le puteţi găsi în magazinele agreate de BOR din întreaga ţară.

1. Lumânări cu miros de miel pentru pensionari – Pentru că mulţi români nu-şi vor permite să cumpere carne, Patriarhia a lansat lumânările promoţionale „Parfum de miel“. Pe lângă faptul că pot fi folosite şi la alte ocazii de vârstnici, lumânările răspândesc în casă o mireasmă deosebită, alungând mirosul de pensii mici (cartofi, fasole, varză). Pentru cei interesaţi, există şi varianta premium: lumânări electronice cu aromă de miel şi cozonaci, echipate cu senzor de mişcare, care eliberează aroma doar atunci când treci pe lângă ele.

2. Kit pentru testarea cărnii de pe tarabe – Vine Paştele, deci n-ar fi exclus să mergeţi la piaţă ca să cumpăraţi un animal care behăia şi să vă întoarceţi cu unul care lătra. Kit-ul conţine un fel de seringă care poate extrage şi testa ADN-ul în doi timpi şi trei mişcări. Dacă aveţi dubii, puteţi folosi kit-ul şi pe copiii de-acasă, ca să ştii sigur că-i hrăneşti pe-ai tăi, şi nu pe-ai vecinului.

3. Anafură bio – Dacă nu vreţi să faceţi parte din turma credincioşilor obişnuiţi, ci doriţi să vă evidenţiaţi cumva, preparaţi-vă singur anafura de împărtăşanie din grâu eco, secară, goji, ylang-ylang şi fructul pasiunii. Conţine fibre şi evită îngrăşarea. Dacă preotul refuză să o sfinţească, faceţi-i discret cu ochiul (ochiul dracului, normal) şi problema e rezolvată.

Citește intreg articolul in Academia Catavencu!

Cele mai citite

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă