Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Proiectul Învață Aripile-ți să Zboare! Episodul 13 - Ilie Lazăr

Curajul este o calitate care se poate învăța. Ilie Lazăr este un bun profesor pentru această lecție.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.02.2019 - 15:29

Astăzi abia dacă mai pomenim numele său. Măcar să știm: că a fost primul român care a eliberat orașul Cernăuți după 144 de ani de ocupație austro-ungară, că s-a opus ideilor extremiste (atât de stânga cât și de dreapta) și că în ciuda celor 17 de temniță grea la care l-au condamnat comuniștii, nu și-a pierdut curajul de a povesti celor tineri despre adevăratele valori pe care se construiește o națiune. 

 

Despre Învață Aripile-ți să Zboare!

Atât de fecvent auzim lucruri rele despre România și poporul ei încât am început să credem că acestea sunt trăsăturile noastre definitorii.

Ni s-a schimbat și comportamentul: acceptăm cu ușurintă orice se spune despre noi. Ultimul cenzor și dram de mândrie s-au pierdut după valuri de indignări.

Din convingerea că realitatea este cu totul alta, compania de teatru Red Nose Society a inițiat proiectul “Învață Aripile-ți să Zboare!”, susținut de România liberă.

Trăim într-o țară cu un potențial uriaș. Acesta trebuie “hrănit” cu modele de normalitate. Pe aceast idee se ridica proiectul: 100 de oameni din ultimii 100 de ani de la care sa învățam (din nou) demnitatea și curajul de a crede in noi.

Comentarii

loading...