5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăCulturăVIDEO Judas Priest acuză organizarea concertului de la Bucureşti. Artiștii s-au filmat...

VIDEO Judas Priest acuză organizarea concertului de la Bucureşti. Artiștii s-au filmat alături de mâncarea dezgustătoare

“Am avut nişte oameni care nu şi-au făcut treaba cum trebuie”, a declarat, luni, Emil Ionescu, din partea Metalhead, citat de agenția Mediafax.

O înregistrare video publicată pe reţeaua Facebook îi arată pe membrii trupei Judas Priest dezamăgiţi de mâncarea pe care au primit-o înaintea concertului care a avut loc duminică seară, la complexul Romexpo din Bucureşti. Salata la temperatura camerei, peştele cu miros suspect erau prezentate înainte ca unul dintre membrii trupei să spună că au comandat pizza.

Emil Ionescu, din partea Metalhead, organizatorii evenimentului, a declarat pentru MEDIAFAX: “Am avut nişte oameni care nu şi-au făcut treaba cum trebuie şi nu au fost la standardele pe care le-am cerut. Sperăm pe viitor să lucrăm cu companii din România mai serioase, care pot duce până la capăt ceea ce promit. Compania de catering trebuia să se ridice la anumite standarde şi se pare că reprezentanţii ei au fost la Electric Castle şi aici au lăsat colegi mai nepricepuţi. Au dat-o în bară. Şi cu explicaţii şi fără, nu ne ajută cu nimic. A fost o problemă mare pentru noi. Dar am rezolvat cu trupa, imediat ce am aflat ce s-a întâmplat”.

Concertul susţinut duminică, la Romexpo, de trupa britanică Judas Priest a făcut parte din turneul “Firepower”, prezentat de organizatori drept un melanj de rock şi ecrane led, pe o scenă uriaşă, cu mulţi decibeli şi aceeaşi muzică heavy metal care încântă fanii încă din anii 1970.

Trupa britanică Judas Priest a mai concertat la Bucureşti în 2015 şi 2011.

Trupa Judas Priest a fost înfiinţată în anul 1969, în oraşul Birmingham, şi a lansat 17 albume de studio. Grupul a intrat în atenţia publicului în anul 1974, cu albumul de debut “Rocka Rolla”. Britanicii au lansat unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum “British Steel” (1980), “Screaming for Vengeance” (1982), “Painkiller” (1990) şi câteva piese celebre, devenite veritabile “imnuri” rock precum “Breaking the Law”, “Living After Midnight” şi “You’ve Got Another Thing Coming”. Considerată una dintre cele mai bune trupe din lume din istoria genului heavy metal, Judas Priest, recompensată cu un premiu Grammy, a vândut peste 50 de milioane de discuri pe plan mondial.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă