Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Camera expozițională Doina Cornea

Președintele Iohannis va participa la o licitație în folosul Casei memoriale Doina Cornea

Președintele României, Klaus Iohannis, sprijină deschiderea Casei Memoriale-Muzeu ,,Doina Cornea”.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

12.03.2020 - 15:09

Administrația Prezidențială a României s-a alăturat, prin Muzeul Național Cotroceni, proiectului ,,Lumina din întuneric”, lansat de Fundația ,,Doina Cornea” și susținut de Casa de Licitații Artmark.

Acest proiect constă într-o licitație caritabilă la care se vor vinde obiecte personale ce au aparținut cunoscutei disidente comuniste, ce a încetat din viață în luna mai 2019.

Administrația Prezidențială a comunicat că va participa la licitația caritabilă organizată în seara de 24 martie, la București, înregistrând un formular de înscriere la licitarea unuia dintre cele 28 de obiecte-suvenir.

Comentarii