Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

„Café de Galata, Constantinople”, de Charles Theodore Frère

Opere de artă, sub formă de puzzle online

Cooper Gallery din oraşul englez Barnsley se numără între muzeele şi galeriile de artă care au ales să ofere publicului ca variantă de petrecere a timpului liber în perioada de izolare la domicilu rezolvarea de puzzle-uri.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

Actualizat: 05.04.2020 - 20:15

Zilnic, galeria Cooper lansează pe reţelele de socializare - gratuit - provocarea, folosindu-se de câte o lucrare de artă din colecţia sa, care cuprinde 400. În plus, oferă informaţii mai puţin cunoscute despre diverse opere.

Între acestea, „Palatul Dogilor, Veneţia” - de Louis Thienon, „Café de Galata, Constantinople” - de Charles Theodore Frère, puzzle rezolvat în puţin peste 4 minute, „Lady Holding a Book” - de I. Sabatini şi portretul lui Watter Joe, pictat de Abel Hold. Cooper Gallery găzduieşte picturi din secolele XVII - XX, inclusiv opere ale lui JMW Turner.

Oameni din întreaga lume au încercat să soluţineze mozaicul în cel mai scurt timp, scrie BBC. Cel mai bun timp scos pentru puzzle-uri, realizate până acum din 80 de piese pentru o operă, este afişat ulterior.

Pentru luna viitoare există planuri de organizare a unei competiţii în care participanţilor le va fi cerut să rezolve o serie de mozaicuri.

Comentarii

loading...